Over mij/ Contact

Jaccolien Heikoop Centrum Zoii

Voor Groei, Bewustwording, Creativiteit en Beweging       

Even voorstellen


Ik ben Jaccolien Heikoop ik kom uit Zwolle en woon nu enige jaren samen met mijn vriend in het dorp Heteren langs de Rijn.

Al vroeg ben ik begonnen met werken bij mijn ouders in de bloemenzaak. Dit was een creatieve werkomgeving waardoor ik mijn creativiteit goed kon ontwikkelen. Doordat ik in de bloemenwinkel met veel mensen in contact kwam en in moest spelen op de behoefte van de klant kwam ik steeds meer te weten over de psyche van de mens. In mijn verdere loopbaan heb ik dat met veel interesse verder uitgediept en hier de benodigde opleidingen voor gevolgd.


Waar ik mensen nu bij mag helpen is het loslaten van oude patronen die ons belemmeren in onze ontwikkeling. Het inwisselen van de oude patronen helpt je afscheid nemen van zaken die energie kosten en niets meer opleveren.

Het loslaten van oude patronen en opnieuw beginnen biedt ook nieuwe kansen. Het vasthouden van oude patronen komt vaak voort uit angst dat met zich mee kan brengen dat je leeft vanuit een tekort. Van belang is dat we onszelf belangrijk gaan vinden en van onszelf leren houden. Liefde is een van de grootste lessen terwijl wij niet zonder liefde kunnen.     


Ik help je graag verder op je pad om ten volle te leren leven zonder angst en beperkingen en te leven vanuit liefde. Ik help je graag bij het volgen van je eigen hart en te leven vanuit je diepste verlangen.


Een traject of sessie is naast dat het intensief is ook fijn en leuk. Door Creatieve therapie en Sjamanisme toe te passen samen met Aura Chakra therapie onstaat er een goede en doeltreffende combinatie die het ook afwisselend maakt.


Ik wens voor iedereen dat het mogelijk is om vanuit je hart te leven zonder angsten, noodzakelijke oude patronen te doorbreken en vanuit je eigen vrijheid te handelen.
Opleiding


Na de benodigde massage opleidingen te hebben gevolgd kwam ik in aanraking met Reiki (volgens Usui Shiki Ryoho systeem) en Shiatsu waardoor ik leerde dat handen kunnen helen.


Uiteindelijk kwam ik terecht bij de opleiding

Aura Chakra therapie bij Nederlof Centrum in Amsterdam. Deze opleiding was voor mij een thuiskomen, alles viel op zijn plaats.  Hier heb ik ook Sjamanisme gevolgd, HBO Voeding en mijn HBO Medische Basiskennis behaald waarmee ik gecertificeerd HBO Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut ben. 


Door deze opleidingen te combineren met Shin-Do (werken met je Ki kracht), Stress Counseling, Creatieve Therapie, Munay Ki, Sirius energie, Soul Body Fusion, Ho opnopono, veilig Detoxen HBO voeding gebaseerd op de bloedgroepen, kunnen er veel disciplines ingezet worden al naar gelang de behoefte. 

Met mijn eigen creativiteit kan ik de behandelingen zodanig invulling geven zodat deze aangepast kan worden aan wat gewenst is voor de cliënt.
CONTACTFORMULIER

 
 
 
 

Tarieven

  • Aura Chakra behandeling;

1 ½ uur € 65,-

Een 10 maanden traject of 4 maanden traject is ook mogelijk. Kijk onder tabblad wat kan er nog meer.


  • Teken therapie;

1 uur € 65,-

VIP middag van 4 uur

€ 180,00

  • Workshop;    € 25,00
  • Yogalessen  € 9,00 per les                   10 lessen    € 85,00


Betaling contant.

NB. Gemiste afspraken, of afmeldingen korter dan 24 uur tevoren, worden in rekening gebracht.

Intake

Tijdens een intake gesprek wordt er besproken hoe de sessies zullen verlopen en waar deze op gericht worden.

Er kunnen wanneer gewenst  verschillende disciplines gebruikt worden.


Behandelingen vervangen nooit de behandelingen van een arts.
website designed by datacube.nl